Stikkord

, , , , , ,

The Strip at night!

Hva skal en mene om denne byen? Første inntrykk var at her har noen kjørt flere gedigne cruisebåter på land. Byens tilblivelse har vel ingen annen berettigelse en å være til for å more mennesker. Vi var klare på at vi ville gjøre oss opp vår egen mening om hva vi syntes om Las Vegas. Men jeg er ikke helt sikker på om vi har klart det. Etter å ha spilt bort hele to dollar, uten å bli særlig hekta av det. Har vi kun vært rundt å sett på andre spille seg fra gård og grunn. Men ærlig talt så ser det litt patetisk ut når enslige mennesker sitter å mater disse enarmede (de har forresten tatt bort armen) med dollar etter dollar. Men vi har vært på show som var greit nok. Vi har gått langs the Strip som var uutholdelig varmt. Og vi har bodd på et veldig ok hotell. Men er fremdeles usikker på om dette er en plass å bruke feriene i fremtiden. Det er kun en plass du kan unngå at det spilles musikk eller er bråk og det er på ditt eget rom. Ellers er det gang de fleste plasser, også på do. Rock’n Roll på do? Vel, dette er ikke plassen for å finne sjelero, men det viste vi jo. Så det kan være at vi kommer tilbake når travelhets inntrykket har blitt litt blassere.

Viva las vegas with you neon flashin
And your one armbandits crashin
All those hopes down the drain
Viva las vegas turnin day into nighttime
Turnin night into daytime
If you see it once
Youll never be the same again

Hotel New York New York

Etter å ha trålt kritikkene av flere hotell i Las Vegas falt vi ned på New York New York ( so grate they named it twice?). Dette er et så stort hotell at du får et kart over første etasje når du sjekker inn. Når det gjelder inn-sjekk så var det en forholdsvis lang kø bare for å sjekke inn, men dette var vi forberedt på. Videre må du huske å ta rett heis for å komme i rett fløy. Rommet var stort og greit, usedvanlig god seng og stille og rolig i  20. etasje. Det var noen som hadde høylydt fest i gangen, men det varte bare noen minutt og vi er fremdeles ikke så gamle at vi lar oss provosere av slikt. Hotellet er billig, men det er jo en grunn til det. Her skal det brukes penger på gambling og suvenirer. Er du glad i kjøleskapsmagneter og des like, ja da er du i himmelen. Hotellet har New York som tema og de har prøvd å gjennskape noe av byen både inne og ute, med vekslende hell. Og det er gjort på en slik måte at du slettes ikke trenger å forlate hotellet. Kjør inn i garasjen (som er gratis!) og gå rett inn i hotellet(og aircondition). Vi var også som nevnt over, på et Cirque du Soleil show. Det skulle være litt over kanten, men eg vet nå ikkje eg:-) De har også et stort svømmebasseng. Hvor tre staute badevakter passer på så ikke noen skal til støtes noe. Alt i alt et hotell å anbefale, og særlig etter å vært veifarende fant og bodd på diverse ikke så sjarmerende hotell/motell.

Reklame