Stikkord

, , , , , , ,

Som lovet i forrige post  så er kart nå behørig innkjøpt. Jeg har alltid likt å ha det store bilde og derfor ble det et kart som gir god oversikt. Med god kartleser og «Olga» som ekspertkommentator blir nok dette bra!

Vi har god plass i bilen så det sto mellom dette og en globus.

Kansas City

Vi synes Kansas City var ganske trivelig. Hører andre som sier at det er kjedelig der. Vi fikk ikke noe inntrykk av hvordan det var downtown om kvelden. Siden vi hadde hatt den nå mye omtalte seansen med å være klemt mellom to stater. Vi kjørte fra hotellet i morges og inn til noe som heter Crown Center Square. Det var vel strengt tatt et handlesenter, men de hadde tre timer gratis parkering, så vi satte fra oss bilen der og trasket ned til the power and ligth distict.

Power and ligth distict

Etterpå hentet vi bilen og kjørte litt lenger sør i byen til noe som heter Plaza Area. Vi gikk tom for strøm på kamera akkurat her, og det viser seg at mobilen min har avgått med drukningsdøden (eller er farlig nær å avgå) så derfor et bilde fra internett. Vi hadde lunsj på the Cheescake factory, men vi hadde ikke ostekake. Lunsjen var faktisk noe av det bedre vi har hatt på lenge, og servicen var upåklagelig fra en ung serveringsdame som ikke viste hva godt hun kunne gjøre for oss.

Plaza, ser ut som en slags blanding mellom Mexico og Europa.

Når vi skulle avgårde gikk vi tilfeldigvis innom en Starbucks for å kjøre iskaffe. Det var midt i lunsjtiden, så det tok litt tid før jeg ble ekspedert. Stå der sto jeg og lurte på de store spørsmål i livet som feks hvorfor det er så mye mer vann i amerikanske toaletter en det er hjemme. Da jeg ble ekspedert var det en hyggelig kar bak disken som lurte på hvor vi var i fra. Jeg svarte, høflig som alltid, at vi var fra Norge. Noen ganger så får du som svar at det er jo langt borte, og andre ganger så vet de ikke hvor det er. Men ikke denne karen. Hans favorittband var Kings of convenience fra Bergen. Vi ble stående å prate ganske lenge mens køen økte bak meg. Han fikk adressen til bloggen her og han skulle følge oss. I dont’t even know your name, but I know you are reading this. Thanks for a good chat on Starbucks today. And the coffe was good!

Reklame