Stikkord

, , ,

På veien mellom Nashville og St.Louis stoppet vi ved en tilfeldighet i byen Paducah for å spise lunsj. Det var en fantastisk fin opplevelse. Paducah er gammelt indianer territorium, og ble anlagt av hvite som by i 1815. Den ligger ved elven Ohio og var dermed et knutepunkt for handel og transport. På grunn av sin strategiske beliggenhet spilte den en viktig rolle i borgerkrigens USA. Beliggenheten langs elva har ført til at byen gjentatte ganger er blitt oversvømmet. Den siste store oversvømmelsen var i 1937, hvor etter de bygget en mur for å hindre fremtidig oversvømmelse.  Gamlebyen i Paducah har beholdt mye av sin opprinnelige form, noen av de gamle butikkene lever videre, som general store og hardware store med noe av det vareutvalget jeg ser for meg settlere trengte. Men banken var gjort om til diskotek som igjen var nedlagt. Det var mange veldig fine og gode restauranter i gamlebyen, og også mange antikvitetsbutikker og håndverks butikker. Men mange butikklokaler var til salgs eller sto tomme, og det var lite som tydet på at de hadde noen verdiøkende tjenester å bidra med i byen. Men det var en sjarmerende liten by.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Reklame