Stikkord

, , ,

Første inntrykket vårt av Aruba var ganske skuffende. Det handlet litt om forventninger om en paradis øy, og litt om hotellet vi valgte. Mer om hotellet kommer nedenfor. Aruba har et flott klima, du er garantert sol og varme omtrent når du måtte reise. Nesten som på Kanariøyene. Og det var det som var det umiddelbare første inntrykket også,» dette e nesten så i syden på 80-tallet». Aruba fungerer fint som et rekreasjonsopphold og avslapping. Men den har lite å by på til de som vil oppleve lokal kultur og hyggelige lokalsamfunn. Hovedsaklig er det turisme som er inntektskilden, men som påpekt av Arnfinn på Facebook så er det også noe utvinning og foredling av Aloe Vera produkter. Lokalbefolkningen er veldig hyggelige, opplevde at det var noen som hilste på meg midt i  Oranjestad helt uoppfordra. Det skjer vel ellers stort sett bare når en går tur i den norske fjellheimen. Det som også var litt påtakelig var fraværet av skandinaver, vi vasser i nederlendere og amerikanere, men har enda tilgode å møte noen norske her. For de som ønsker seg sol og syden, og gjerne midt i den norske vinteren, er dette perfekt. Men velg hotell med omhu.

The Mill Resort and Suites ligger i område ved high rise hotellene på Palm Beach. Dette hotellet har maks to etasjer og ligger på siden av den store hollandske vindmøllen på Aruba. The Mill ligger ikke direkte på stranden, så de har inngått et slags samarbeid med Westin som ligger foran og ut mot stranden. Det er ca to minutt å gå til stranden, men allikevel så har de en shuttlebuss som kjører deg dit. Vi ble tatt i mot på en fin måte da vi kom, men vi ble merket med bånd rundt armen. Det var ikke mat servering på flyet så vi var ganske sultne når vi kom frem, men det var umulig å forstå hvordan roomservicen fungerte. Det var ingen informasjon på rommet som normalt er. Rommet er stort og har et digert badekar som skiller rommet. Det har et umiskjennelig preg av 80-tallet. Frokosten var ikke inkludert, du har valget mellom en buffét eller alacart. Vi valgte alacart til 15 dollar pr person. Greit utvalg av det en måtte ønske, pluss for omeletten som ble laget på bestilling. Turnoffen var at det ikke var vegger på frokost restauranten (det er ikke noe behov for annet en tak på det meste her) det medførte at en stor flokk med forskjellige fugler fløy rundt mens vi spiste. De spiste smuler og satt litt rundt forbi. Ikke appetittvekkende. Bassenget ligger i midten og er stort og fint, men ikke spesielt reint. Servicenivået på rommet er greit, men skitne glass blir ikke skiftet. Servicenivået generelt er også labert, spurte om jeg kunne sende en epost som de kunne printe i resepsjonen, men ble henvist til en internettkafe 3 km lenger borte. Den positive opplevelsen fikk vi fra Nelson i baren. Han prøvde seg på noe som for ham hørtes ut som svensk. Når vi ikke forsto så bare rullet han opp verdens største latter. Vi kan anbefale dette hotellet til de som reiser med små barn, men da må de få fart på oppussingen. For dette var ikke noen stor positiv opplevelse.

Merket som sauer, not like!

Flash back til 80-tallet!

Uken på Aruba har vært helt grei og avslappende, men nå venter nye eventyr i USA!

Reklame