68 prosent av alle tilreisende til Aruba kommer fra USA, og det merkes. Selv om øya har sin egen økonomi og valuta går det i dollar alle steder jeg har betalt for meg. Minibankene kan gi deg både florentiner og USD. Mangelen på fortau, og antall bilutleie firma sier også noe om skal du komme deg rundt må du kjøre. Det er mange amerikanere rundt oss, men det er også overraskende mange nederlendere her hvor vi er. Det er lav sesong her nå, så vi har god plass. Jeg er blitt fortalt at gjennomsnitts temperaturen er 28 – 29 året rundt. Med det som bakgrunn er det ikke rart at vi får litt syden følelse her vi sitter. Men det er greit det. Det var derfor vi kom hit. For å slappe av og ta livet med ro. Det kan være at vi tar en utflukt rundt øya i morgen. Vi får se om vi klarer å rive oss løs fra bøkene vi leser 🙂

Det kanskje mest fasinerende her er at Iguanene tigger ved bordene på restaurantene.

Iguaner finnes overalt.

Latmannsliv.

 

Reklame