Gårsdagen var planlagt å være en «sose» dag. Siden vi ikke er helt i synk med døgnrytmen og ihvertfall ikke i synk med klima (35 grader her i går) så tok vi dagen litt som den kom. Åse har snakket mye om at det vil være fint å oppleve New York uten å gå å hutre og fryse. På slutten av dagen i går så tror jeg vi begge fikk en overdose av varme. Vi hadde en veldig god lunsj på Tao på 58th gate (takk for tips frisør Grete!) Toalett besøket der bød på en utfordring siden det kun sto jin og jang på dørene. Når vi trodde vi hadde kontroll på det hele og jeg skulle gå inn på herre toalettet var det fullt av russiske damer der. Vel jeg og tre andre menn gikk istedet på det vi antok var dametoalettet. Same same 🙂 Ruslet mot Central Park og  tenkte litt på å legge oss i gresset å slumre. Som tenkt så gjort. Men etter kort tid kom det et insekt å beit Åse og ikke lenge etter kom det en halvtam rotte skottende for å se om det var noe spiselig å hale. Vi fant ut at dette ble for landlig og trakk ned mot byen igjen. Men Central Park er jo en fin park da.

Image

Vi fikk gjort noe shopping også, nye sandaler til begge to. Joggesko til meg og noen andre småting. Tilbake på hotellet tok vi noen dyre øl i baren før vi fant ut at det kanskje kunne være lurt med en hvil. Dette var jo i mot bedre vitende siden vi enda ikke er kommet inn i tidsrytmen her. Vel kort fortalt ble en halvtime til timer 🙂 selv med vekkerklokke på. Middagen ble dermed en enkel sak fra delien rett oppe i gata. Så var det bare å sove videre. Vi sover altså i byen som aldri sover.

Reklame