Da var vi klar for avreise til New York. Vi reiste tidlig ut til Heathrow, siden det ryktes at en del OL deltakere og deres team var i anmarsj. Det skulle vise seg å være smart å ha god tid. Dette var også starten på vår erfaring med Star Allianse som skal ta oss rundt på reisen vår. United Airlines er det første selskapet vi skal reise med. Bakkepersonalet til United var usedvanlig sure og gretne. Det viste seg at flyet som skulle gått tidligere på dagen var kansellert. Noe som førte til overbooking på vårt fly. Vi fikk tilbud om 400 USD hver og gratis hotel en natt til i London, men vi takket nei. Siden flyet var overbooket var det ikke mulig å få seter ved siden av hverandre. Noe som jo ikke er spesielt hyggelig på en syv timer og 30 minutt lang flytur. Men en usedvanlig hyggelig og imøtekommende eldre flyvertinne klarte på mirakuløst vis å ordne seter til oss, og det til og med på ekonomi plus, ved nødutgang. Fantastisk bra jobba.

Flyturen gikk fint, men satt igjen med noen assosiasjoner til Norwegian i blandt. Siden de skulle ha betalt for nesten alt. Vi landet på Newark. Som sedvanlig lang kø i Imigration. Vi hadde en følelse av at halve Kina sto foran oss i køen, Tror det var en tropp med ungdommer som skulle på et eller annet idrettsarrangement. Reagerte litt på at mange av dem ikke så ut til å være mer en fem seks år. De var utstyrt med like capser og eget pass og dokumenter. Når de gikk frem til luken for å bli «forhørt» tok de høflig av seg capsen.

Det ble taxi til hotellet fast pris som ikke var så fast allikevel. Men det var til å leve med. Hotellet ligger i Chelsea og var ikke lett å finne. Men det var en fantastisk velkomst når vi først fant frem. Hotellet har en fantastisk roof bar. Dette var bra!

Utsikt!

 

Reklame