Stikkord

,

Hvor mye kan en egentlig ta med seg?

Trenger vi å ta med mer en ca like mye som vi normalt ville tatt med på en tre ukers tur?

Image

Et utvalg av det som er nødvendig å ha med seg.

Flyselskapene setter noen begrensninger for hvor mye vi i det hele tatt kan ta med. Så der ligger det en naturlig grense på ca 23 kg pr person. Så kan vi ta med noe som håndbagasje. Vi ender nok opp med maks noen og tyve kilo pr person. Som nevnt så har vi tenkt å reise «med» sommeren. Og har en optimistisk plan om å kunne gå et halvt år i shorts og tskjorte. Etter nøye vurderinger har vi bestemt oss for å reise med kofferter og ikke ryggsekker.

Mange praktiske ting må ordnes når en blir borte så lenge som vi planlegger. Katter som skal passes, blomster som skal vannes, post og aviser som skal stoppes.

Reklame